KLEUREN

NAAR WENS LEVERBAAR

Sealwise WSB is standaard leverbaar in de kleur wit (RAL 9010). Bent u op zoek naar een ander decor, informeer naar de mogelijkheden.  

In het overzicht ziet u onze voorgeselecteerde kleuren. Daarnaast kunnen wij Sealwise WCB in kleuren naar wens leveren, met een nauwkeurige benadering van het RAL-nummer.

Er geldt een doorlooptijd van 8-10 weken voor de voorgeselecteerde kleuren en een minimale bestelhoeveelheid van 10 ton. Niet-standaard kleuren kunnen een langere doorlooptijd vereisen en hebben een minimum bestelhoeveelheid van 20 ton.

De off white kern van Sealwise WCB kan licht afwijken. Dit is afhankelijk van de
verschillende batch-nummers. Dit komt door de gerecycleerde UPVC binnen elke plaat. Bij de standaard witte kleur van de toplaag is een mogelijke kleurvariatie van 3% mogelijk.

FORMATEN

PANELEN EN GEWICHT PER PALLET

TRANSPORT

EEN NIEUWE STAP IN OPTIMALE HYGIËNE

In iedere omgeving waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld, zijn Sealwise-toepassingen een ideale oplossing. Sealwise is namelijk volledig waterbestendig en daardoor zeer goed antibacterieel te reinigen, zelfs met chemische reinigingsmethoden. Lekkage en slijtage krijgen nauwelijks vat op het materiaal, dankzij het gebruik van een unieke gesloten cellen techniek.  

Sealwise past bij al haar producten de antibacteriële Biomaster®-technologie toe. Deze technologie reduceert de groei van schadelijke bacteriën en voorkomt besmetting, aantasting en nare geurtjes. De Biomaster®-methode werkt op basis van zilver ionentechnologie; deze voorkomt dat bacteriën zich kunnen voeden en vermenigvuldigen. Het gebruik is duurzaam en blijvend effectief. Sealwise is dan ook een garantie voor een langdurig antibacteriële omgeving.

Voor meer informatie bel

+31 (0)416 700260

of mail naar [email protected]

Of neem contact met ons op via het contactformulier