SEALWISE WCB:

EEN GEZONDE KEUZE IN ANTIBACTERIEEL BOUWEN

In een wereld waar optimale hygiëne van levensbelang is, waar wanden en meubels bestandmoeten zijn tegen de meest ingrijpende vormen van schoonmaken, is Sealwise de oplossing. Volledig waterdicht, zowel in kern als in oppervlak, dankzij de gesloten cel-technologie. Zeer grondig antibacterieel te reinigen, vervuiling of kruisbesmetting zijn vrijwel als uitgesloten door de antibacteriële Biomaster®-methode.  

Optimale infectiebeheersing. Antibacterieel reinigen. Volledige hygiëne. In de zorg en medische wereld ligt de lat hoog. Terecht, het gaat om mensenlevens. Daarom de keuze voor Sealwise. Een duurzaam antwoord voor elke plek waar hygiëne centraal staat, van ziekenhuis tot tandpraktijk, van verzorgingshuis tot dierenkliniek.

Sealwise is de nieuwe generatie kunststof panelen. Volledig waterdicht, zowel het oppervlak als de kern, dankzij de unieke gesloten cellen technologie. Wanden en meubels zijn snel en grondig te reinigen, zo vaak mogelijk en zo intensief mogelijk. Zelfs chemische reinigingsmiddelen hebben
geen of nauwelijks impact op de kwaliteit. Sealwise is bovendien uiterst duurzaam, gemaakt van volledig gerecycled pvc en kostenbesparend door de lange levensduur.

Sealwise is gemaakt van gerecycled pvc. Een duurzaam kunststofproduct met een zeer lange
levensduur. Zeer goed te verwerken door gewone gereedschappen, licht in gewicht, buigzaam en toch stevig. Gemakkelijk te transporteren en verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Sealwise is een hoogwaardig, haast revolutionair product. Een uniek, gecertificeerd en gegarandeerd product, beveiligd door de nieuwste Verimaster®- techniek.

Voor meer informatie bel

+31 (0)416 700260

of mail naar [email protected]

Of neem contact met ons op via het contactformulier