Zorg doelgroep

Sealwise een gezonde keuze voor de zorg!

5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Gerald Clark
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Barbara Chen
tabellen-zorg-1

SPACIOUS PARKING

1 of 5

ECO-FRIENDLY AMENITIES

2 of 5

CENTRAL LOCATION

3 of 5

SMART HOME FEATURES

4 of 5

SPORTING FACILITIES

5 of 5

FAQ

Zeer effectief. Het is bewezen dat Sealwise WCB de groei van bacteriën reduceert met 99,99%.

Ja. Het is gebaseerd op zilver ionentechnologie. Deze technologie wordt al eeuwenlang erkend als een onschadelijke technologie. Sealwise WCB wordt dan ook gebruikt in de medische, voedsel- en waterapplicaties.

Sealwise WCB is herhaaldelijk getest volgens de ISO-normen. Ook nemen we deel aan voortdurende kwaliteitscontroles, testen en milieuonderzoeken. Wij staan op zekerheid.

Een antimicrobieel middel reduceert de groei van of vernietigt de schadelijke micro organismen, zoals bacteriën en schimmels. Met een antibacterieel middel wordt specifiek de groei van bacteriën voorkomen.

Even lang als het product waaraan het is toegevoegd. Het is ingebouwd en verslijt niet. Zie ook het Biomaster® overzicht, pagina 37 van de brochure. Heeft u de brochure nog niet? Download deze dan van onze website.

Nee, je kunt Sealwise WCB antibacterieel niet zien, ruiken of proeven.

Sealwise WCB is bewezen effectief tegen bijvoorbeeld Staphylococcus aureus (MRSA en Vancomycine-resistente Entercoccus VRE). Zie het Biomaster® overzicht op pagina 37 van de brochure, voor een complete lijst.

Onze Sealwise WCB panelen worden geleverd met de laatste beveiligingstechnologie, ontwikkeld door Verimaster®. Het is daardoor eenvoudig te testen of u te maken heeft met een gecertificeerd Sealwise product