ANTIBACTERIEEL

EEN NIEUWE STAP IN OPTIMALE HYGIËNE

In iedere omgeving waar hoge eisen aan hygiëne worden gesteld, zijn Sealwise-toepassingen een ideale oplossing. Sealwise is namelijk volledig waterbestendig en daardoor zeer goed antibacterieel te reinigen, zelfs met chemische reinigingsmethoden. Lekkage en slijtage krijgen nauwelijks vat op het materiaal, dankzij het gebruik van een unieke gesloten cellen-techniek.  

Sealwise past bij al haar producten de antibacteriële Biomaster®-technologie toe. Deze technologie reduceert de groei van schadelijke bacteriën en voorkomt besmetting, aantasting en nare geurtjes. De Biomaster®-methode werkt op basis van zilver ionentechnologie; deze voorkomt dat bacteriën zich kunnen voeden en vermenigvuldigen. Het gebruik is duurzaam en blijvend effectief. Sealwise is dan ook een garantie voor een langdurig antibacteriële omgeving.

SEALWISE WCB:

DE SCHRIK VAN IEDERE BACTERIE

Bacteriën zijn overal. Niets om druk over te maken, de meeste bacteriën zijn immers onschadelijk. Helaas zijn er ook schadelijke bacteriën. Zeer schadelijke zelfs, pathogene bacteriën als MRSA, E.coli, Legionella, Listeriaen of Salmonella kunnen ernstige infectieziekten veroorzaken. Om besmetting met deze schadelijke bacteriën te voorkomen, past Sealwise WCB de Biomaster®-methode toe op al haar producten.

Zeg het met zilver

Het risico van kruisbesmetting tussen meerdere oppervlakten van panelen wordt tot een minimum beperkt door de antibacteriële Biomaster®-methode. Biomaster® reduceert de groei van schadelijke bacteriën en voorkomt contaminatie, besmetting, aantasting en onaangename geurtjes.
Biomaster® werkt op basis van zilver ionentechnologie. Deze toepassing voorkomt dat bacteriën kunnen groeien, energie produceren of repliceren, waardoor zij uiteindelijk afsterven. De Biomaster®-methode is uitzonderlijk duurzaam, langdurig en blijvend actief. Zilver is anorganisch en niet-uitlogend, blijft altijd op zijn plaats en waarborgt de lange levensduur. Toegepast bij Sealwise WCB, wordt Biomaster over het gehele paneel verspreid en wordt het een integraal onderdeel van het materiaal. Kortom: maximale antibacteriële bescherming gedurende de gehele levensduur van Sealwise WCB

Voor meer informatie bel

+31 (0)416 700260

of mail naar [email protected]

Of neem contact met ons op via het contactformulier