Coronanieuws: Sealwise panelen bereiken 99,8% viruseliminatie

WAALWIJK – In de strijd tegen levensbedreigende virussen als COVID-19 is het voorkomen van besmePng (contaminatie) van vitaal belang. In de medische sector is men dan ook naarstig op zoek naar manieren om omgevingen optimaal te vrijwaren. Sealwise Nederland is er inmiddels in geslaagd kunststof panelen te produceren die een 99,8% eliminatie van virussen en bacteriën garanderen. Een grote stap vooruit voor de medische wereld en iedere bedrijfstak waar optimale hygiëne van doorslaggevend belang is.

Recent wetenschappelijk onderzoek in Engeland, waarbij de panelen van gerecyclede kunststof werden blootgesteld aan het betavirus van COVID-19, toonde aan dat het virus na twee uur vrijwel compleet is verdwenen. Met 99,8% viruseliminatie, 100% waterdichtheid, door en door antibacterieel (door gebruik van zilverionen) materiaal én de Biomaster technologie in de toplaag is Sealwise het enige plaatmateriaal met deze uitzonderlijk hoge score. De panelen hebben een extreem snelle en hoge mate van reiniging en vrijwel volledige eliminatie van schadelijke bacteriën en virussen, zoals covid-19, maar ook influenza en mazelen.

Met deze score vormen de duurzame Sealwise panelen een sluitend antwoord op de vraag naar een hogere mate van hygiëne, in elke sector waar contaminatie tot een absoluut minimum beperkt moet worden. Niet alleen in de medische sector, maar ook in de voedselverwerkende industrie en agrarische sector blij_ men op zoek naar verbetering. De recente tests met de kunststof panelen van Sealwise tonen aan dat er op dit vlak een grote stap voorwaarts is gezet.

Sealwise panelen worden vervaardigd uit gerecycled pvc, dat na gebruikt ook opnieuw kan worden gebruikt. Met deze circulaire waarde, gecombineerd met de antibacteriële kwaliteiten en veelzijdige toepasbaarheid, hee_ Sealwise een grote naam opgebouwd. De strijd tegen het coronavirus (COVID-19) hee_ deze ontwikkeling bovendien in een stroomversnelling gebracht. Daardoor mag Sealwise zich verheugen op een snelgroeiende belangstelling.

Voor meer informatie over Sealwise en de testresultaten in het bijzonder kunt u contact opnemen met: Sealwise Nederland Ernest Conradi 0654220902 U kunt ook de site bezoeken en de brochure downloaden via www.sealwise.nl